Wat moet ik doen opdat ik zalig worde?

  • Auteur: McCheyne, Robert M.
  • Ean: 9789033131684
  • Voorraad: nog enkele voorradig

Vragen van een heilbegerig hart De nodiging om te komen tot Christus klinkt met grote bewogenheid door in de geschriften van McCheyne. Met name ook in dit boekje. 'Wat moet ik doen opdat ik zalig worde?' Dat was de vraag van de stokbewaarde

Prijs € 12,90

Vragen van een heilbegerig hart 

De nodiging om te komen tot Christus klinkt met grote bewogenheid door in de geschriften van McCheyne. Met name ook in dit boekje. 

'Wat moet ik doen opdat ik zalig worde?' Dat was de vraag van de stokbewaarder. Het antwoord was: 'Geloof in de Heere Jezus Christus, en gij zult zalig worden.' McCheyne schreef hierover: 

Voor de ontwaakte ziel met de vraag 'wat moet ik doen om zalig te worden?' is de boodschap van het Evangelie het eenvoudigste wat iemand zich zou kunnen voorstellen. Voor die ziel kan er niets eenvoudiger, niets gepaster zijn, dan Jezus' aanbod om de gehele last te dragen, om de gehele vloek te ondergaan. 

De korte hoofdstukken maken deze uitgave bijzonder toegankelijk en leesbaar. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd uit de geschriften van McCheyne.